Alt Control Del

Szoftverház

Engedje meg, hogy ezúton bemutassam Önnek az Alt Control Delt, és egyúttal ajánljam az érdekeltségi körében felmerülő mindennemű informatikai fejlesztés megvalósítására azzal a meggyőződéssel, hogy minden olyan tudással, tapasztalattal rendelkezünk, melyek biztosítják, hogy a legkorszerűbb eljárások és fejlesztőeszközök alkalmazásával a ránk bízott feladatokat magas színvonalon elvégezzük.

Az Alt Control Del jól képzett szakembergárdája értékes tapasztalatanyagot szerzett a magas minőségi és műszaki igényeket kielégítő internet és intranet valamint hálózati, pénzügyi, ügyviteli alkalmazások kialakításának területén.

Projektvezetési és minőségbiztosítási technológiánk, az internetes pénzügyi, és a kereskedelmi szférában elért eddigi eredményeink, minőségi partnereink és szállítóink biztosítják számunkra azt a szakmai hátteret, mellyel a siker reményében ajánlhatjuk részvételünket különböző informatikai rendszerek kialakításában.

Munkánkat nagy tapaszalattal rendelkező reklámszakemberek segítik, így igény esetén, bármely online munkában az informatikai részen túl az egyedi design megtervezését és kivitelezését is magunkra tudjuk vállalni.

Szolgáltatásaink

· Webhosting
· Webdesign
· Szoftverfejlesztés
· Rendszerfelügyelet
· Domain-név regisztráció
· Szoftver értékesítés

szoftver szolgáltatásaink

Szoftver értékesítés

· Faipari szoftverek - Mesterszabász
· ACD GYSE - Gyógyászati Segédeszköz
· Elszámolórendszer - Minősítési Tanúsítvány
· ACD Számlázó
· ACD Capture

szoftver értékesítés

Kapcsolat

Székhely: 7623 Pécs, Garay u. 4.
E-mail: infokukacaltcontroldel
Ügyvezető : Bótor Attila
kapcsolat Cégadatok